INFO

LanTrek Online 2021 pelitapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti tällä kertaa verkon yli online-tapahtumana. Seurasimme koronatilanne viime tapahtumasta asti tiiviisti ja hyvissä ajoin päädyimme siirtää fyysisen tapahtuman online-tapahtumaksi. Ajankohta on tuttuun tyyliin väli-Suomen talvilomaviikolla 4-7.3.2021. Tavoitteenamme on järjestää taas vuonna 2022 normaali pelitapahtuma Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa.

Perinteisten konepaikkojen sijaan voit osallistua LanTrek Online 2021 -tapahtumaan mistä päin tahansa. Ja mikä parasta, tapahtuma on täysin ilmainen kaikille! Näin pystymme parhaalla mahdollisella tavalla turvaamaan järjestäjien, kävijöiden ja kumppaniemme turvallisuuden, joka ei vallitsevan tilanteen vuoksi onnistuisi fyysisessä suurtapahtumassa.

Viihdettä ja tekemistä koko perheelle

Tapahtumassa on luvassa peliturnauksia tämän hetken kuumimmista peleistä sekä erinäisiä kilpailuja kaikille mukana olijoille. Tarjoamme myös etäpisteitä ja pientä tapahtumaa ympäri Tamperetta sekä mielenkiintoisia streamaajia luomassa hauskaa sisältöä. Kaiken huippuna koko viikonlopun kestävä LanTrekTV-lähetys, joka kokoaa kaiken tämän ja tarjoaa katsojille erittäin monipuolista sekä viihdyttävää ohjelmaa. Lisäksi tapahtumassa on vahvasti mukana meidän yhteistyökumppanimme, jotka tarjoavat meidän kanssamme monenlaista sisältöä, tekemistä ja varmasti myös niitä odotettuja messutarjouksia! Neljä päivää riemukasta tekemistä huikeassa seurassa – kutsumme kaikki mukaan pelaamaan ja viihtymään!

Yleiset tiedustelut:
[email protected]

LEHDISTÖLLE

LANTREK