Kyllä, viemme kevään vauhdikkaimman elektronisen urheilun tapahtuman tänä vuonna nettiin ja kokoamme jälleen yhteen tuhansia pelaamisen ystäviä. Ihan huikeeta!

Tulemme tarjoamaan huikeita sisältöjä livestreamien, turnausten, somekanaviemme ja discordin kautta. Tulevasta ohjelmasta voit lukea lisää Ohjelma sivun kautta. Livelähetyksiä voit seurata Lähetykset sivulta tai suoraan Twitchistä: https://www.twitch.tv/lantrektv Tämä tapahtumasivusto tulee tuttuun tyyliin palvelemaan sinua läpi tapahtuman tutussa osoitteessa Lantrek.org ja kokoaa alleen kaiken oleellisen tiedon, osallistumisinfot sekä aikataulut. Suosittelemme lämpöisesti, että laitat kaikki meidän kanavamme jo nyt seurantaan, niin et jää paitsi mistään.

Viihdettä ja tekemistä koko perheelle

Online-tapahtumassa on luvassa peliturnauksia tämän hetken kuumimmista peleistä sekä erinäisiä kilpailuja ja arvontoja kaikille mukana olijoille. Tarjoamme myös etäpelipisteitä ja pientä tapahtumaa ympäri Tamperetta sekä mielenkiintoisia streamaajia lähetyksissä luomassa lisää hauskaa sisältöä. Tapahtuman kruunaa meidän oma LanTrekTV-lähetys, joka kokoaa kaiken tämän ja tarjoaa katsojille erittäin monipuolista sekä viihdyttävää ohjelmaa useamman päivän ajan. Lisäksi tapahtumassa on vahvasti mukana meidän yhteistyökumppanit, jotka tarjoavat meidän kanssa monenlaista sisältöä, tekemistä ja varmasti myös niitä odotettuja messutarjouksia! Neljä päivää riemukasta tekemistä huikeassa seurassa – kutsumme kaikki mukaan pelaamaan, katsomaan ja viihtymään.