Olemme kuunnelleet toiveitanne ja tuomme tänä poikkeuksellisena vuonna myyntiin muutamat tarkkaan valikoidut LanTrek-fanituotteet. Tarvitsetpa näyttävää kasvomaskia kauppareissulle, pelikäyttöön optimoitua hiirimattoa tai tyylikästä t-paitaa, niin nyt niitä saa! Nämä tuotteet ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Käyttämällä kassalla alennuskoodia ”LanTrek” saat tuotteet ilman toimituskuluja!

Viralliset #LanTrek-fanituotteet on myynnissä osoitteessa: https://paitashop.fi/lantrek

Fanikaupastamme löytyy tällä hetkellä LanTrek t-paitaa mustana tai valkoisena. Paidat on vamistettu rengaskehrätystä puuvillasta, jonka ansiosta ne ovat mukavan tuntuisia päällä. Paidoissa on kaula-aukko ja omat dedikoidut hihansa niin vasemmalle kuin oikeallekin kädelle, joiden ansiota paita pujahtaa nätisti päälle puettaessa. Kokoja on saatavilla S – 5XL. Kyllä kelpaa!

Tarjolla on myös meirän oma hiirimatto, jossa ainutlaatuinen mikrokudottu kangas maksimaaliseen hallintaan. Flickit ja trakkaukset pysyvät hyvin hanskassa, mutta FPS:ssää tämä matto ei nosta vaikka sitä kovasti toivoisikin. Hiirimatto on myös kestävä ja helppo pitää puhtaana. Tämä on oikeasti tyylikäs hiirimatto, joka pieksee monet muut mainosmaitot.

Fanikaupassa on tarjolla myös kasvomaskeja LanTrek-logolla varustettuna. Materiaali 100% puuvillaa, pehmeää kolmikerroskangasta, jonka saa pestä 60 asteessa.  Hengittävyys, läpäisevyys ja suodatus testattu laboratoriossa (suodatus on yli 70%). Nyt voit kauppareissuillakin antaa leveän gamerin hymyn loistaa kasvomaskin takaa ja antaa näyttävän maskin hoitaa puhuminen.

Ostamalla fanikauppamme tuotteita tuet samalla yhdistyksemme toimintaa. Pelataan yhdessä ja annetaan sen näkyä.