Etäpelipisteet [PERUTTU]

 

HUOM! Hallituksen pandemialinjausten ja vallitsevan koronapandemian takia LanTrek-etäpelipisteet joudutaan valitettavasti perumaan.

 

Järjestämme kolmessa kohteessa Tampereella etäpelipistekilpailun. Etäpelipisteiden kilpailuihin voit osallistua paikan päällä Bar & Cafe Lategamessa, Zbasessa ja HIVE Gaming loungessa. Kaikkiin pisteisiin on valikoituna yksi peli, jota voit käydä pelaamassa ilmaiseksi! Paikalla on LanTrekin omat tuomarit kirjaamassa tuloksia ja valvomassa suorituksia. Voit ilmoittautua kilpailuun ennakkoon tai vasta paikan päällä.

Pelipistekohtaiset pelit:

  • Bar & Cafe Lategame: FPS-peli
  • HIVE gaming lounge: Autopeli gamepadilla
  • Zbase: Arcade-peli

Ilmoittautuminen ja tulokset -sivu julkaistaan lähempänä tapahtumaa!

Palkinnot

Pelipistekohtaiset palkinnot

Kaikissa pelipisteissä palkitaan kolme parasta pelaajaa seuraavasti:

1. 80 euron lahjakortti Jimm’s verkkokauppaan
2. 40 euron lahjakortti Jimm’s verkkokauppaan
3. #LanTrek hiirimatto

Pääpalkinto

Kaikista pelipisteistä vähiten sijoituspisteitä saanut pelaaja voittaa pääpalkinnon. Sijoituspisteet muodostuvat sijoituksestasi jokaisessa pelipisteessä. Sijoituspisteet lasketaan yhteen jokaisen pelipisteen lopputuloksen mukaisesti.

Esimerkki: Bar & Cafe Lategamessa sijoitut 4. sijalle, HIVEssä sijoitut 1. sijalle ja Zbasessa sijoitut 10. sijalle. Sijoituspisteesi on: 4 + 1 + 10 = 15 pistettä. Voittajien välisessä tasapistetilanteessa korkein pelipistekohtainen sijoitus voittaa ja toiseksi korkein sijoitus voittaa seuraavaksi jne.

Pääpalkinto: 100 euron lahjakortti Jimm’sin verkkokauppaan

Etäpelipisteet

Aukioloajat

  • Torstai (4.3.2021) klo 16:00-22:00
  • Perjantai (5.3.2021) klo 16:00-22:00
  • Lauantai (6.3.2021) klo 14:00-22:00

Koronapandemian vuoksi seuraamme tilannetta tapahtumaan asti ja tarvittaessa kilpailu peruutetaan. Suosittelemme maskia ja hyvää käsihygieniaa kaikille osallistujille. Pelipisteen turvaetäisyydet on huomioitu ja puhdistamme pelipisteen aina suoritusten välissä! Lisäksi pisteillä on käsidesiä käytössä ja toimipisteet ovat ottaneet koronan huomioon omassa toiminnassaan.